• Over het Eugeia Fonds

    Over het Eugeia Fonds

Wat is het Eugeia Fonds?
Het Eugeia Fonds is de stichting van oud-leden van Jongerenvereniging Unitas, en heeft als doel om Unitas de mogelijkheden te bieden die ze nodig heeft om aan haar doelstellingen te voldoen. De doelstelling van Unitas is om een platform te zijn voor de jongeren in de Wageningse regio, door het organiseren van een breed scala aan activiteiten. Daarnaast zorgt het Eugeia Fonds voor contact tussen oud-leden van Unitas onderling en met huidige leden.

Huisbaas
Om te beginnen is Stichting Eugeia Fonds feitelijk de huisbaas van Unitas. Dat is de stichting al sinds 1953. Het pand aan de Herenstraat 31 te Wageningen is dus ook sinds februari 2019 van ons. Als Eugeia Fonds zorgen we ervoor dat het beheer van het gebouw ten goede komt aan de doelstellingen van Unitas.

Contact met oud-leden
Naast de functie van huisbaas heeft de Stichting Eugeia Fonds de taak om het contact te onderhouden met de oud-leden van Unitas. Zo wordt er een aantal keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd en worden er diverse oud-ledenactiviteiten georganiseerd. Op de hoogte blijven? Neem dan contact met ons op.

Donateurs
Voor al deze taken zijn donateurs onmisbaar. Lees meer over donateur worden.

Statuten
De statuten zijn hier in te zien.