• Bestuur

Bestuur

Het Eugeia Fonds bestuur bestaat uit een aantal oud-Unitassers en twee huidige bestuursleden van JV Unitas.

De bestuursleden stellen zich aan u voor:

In 2009 kwam ik naar Wageningen om Voeding en Gezondheid te studeren en werd lid bij Unitas. Ik ben al direct actief geworden in veel commissies, zoals de AIDcie, Bedrijfscommissie, Kroegcie en Plexus. Dit beviel zo goed dat ik in 2012/2013 in het bestuur zat, in de functies van voorzitter en commissaris beveiliging, waarbij ik dus ook al een jaar in het EF zat. Dit was het jaar dat we in het pand aan de Industieweg zaten. Ondertussen ben afgestudeerd en werk ik bij de Universiteit voor Voorlichting & Werving (een afdeling waar een hoop oud-Unitassers hebben gewerkt of werken, dus erg gezellig!). Daarnaast werk ik ook nog iedere vrijdagavond in Café Daniëls.

In 2006 heb ik (na een korte stop in Nijmegen) het Drentse Hoogeveen voor Wageningen verruild om Bos- en Natuurbeheer te gaan studeren. Na een VIT zoveel mogelijk valsspelen om hazelnoten te verzamelen ben ik door mijn VIT-papa’s bij de Acacie-A gelokt om het eerste Wie is de Mol? weekend voor Unitas te organiseren. Naast het organiseren van gave activiteiten met de Acacie-A heb ik ook (mensa)kassa gezeten, een VIT georganiseerd, en het lustrum in 2010 en de oud-ledendag in 2015. Na mijn afstuderen heb ik eerst een paar jaar bij de WUR gewerkt bij studievoorlichting en als studieadviseur. Sinds 2015 werk ik bij Stichting Probos (Wageningen, stichting die praktijkgerichte kennis voor terreinbeheerders, beleidsmakers en bedrijven in de bos- en houtketen ontwikkelt). In mijn vrije tijd loop ik hard bij Pallas ’67, speel ik viool, ben ik gids bij Geldersch Landschap en Kasteelen en vervul ik sinds 2017 de functie van secretaris in het bestuur van het Eugeia Fonds.

Toggle Content goes here

In 2010 verhuisde ik naar Wageningen voor mijn studie bodem, water, atmosfeer. Tijdens de introductieweek werd ik lid van Unitas. Ik was actief bij de Acacie-A. Ook organiseerde ik een VIT en schreef ik mee aan de almanak. In 2015 maakte ik kennis met oud-leden toen ik de oud-ledendag organiseerde en sinds 2017 zit ik in het EF bestuur.

Sinds begin 2019 is Jurijne Jung nieuw in het EF bestuur. Zij was lid van Unitas van 1991 tot 2005 en was in ’94-’95 penningmeester vereniging. Naast deze financiële taak was ze actief in de baco, stuurgroep, bedcie, lsddt en kroegcie.

Toggle Content goes here

Naam: Mathijs Niels Heineman.
Functie JV Unitasbestuur: Commissaris Gebouw en Commissaris Bar
Wie ben je: Een Homo Sapiens.
Favoriete muziek/boek/film: American psycho van Brett Easton Ellis, Trainspotting.
Favoriete kleur: Dit is een domme vraag.
Favoriete eten: Bbq
Guilty pleasure: Dat ene nummer van Shakira.
Bang voor: De Waarheid
Wat wil/wilde je later worden: Eerst architect, maar nu brouwer.
Welke superkracht zou je kiezen?: Geen slaap nodig hebben.
Nutteloos talent: Het kennen van willekeurige en nutteloze feitjes.
Naam: Maaike Britt van Slagmaat
Functie JV Unitasbestuur: Penningmeester Sociëteit en Penningmeester Activiteiten
Wie ben je: mij
Favo muziek/boek/film: Foute muziek, Harry potter, Hair
Favo kleur: Groen of oranje.
Favo eten: Lasagna
Guilty pleasure: Roeien
Bang voor: Saai overkomen.
Wat wil(de) je later worden: Een niet saai persoon.
Als je een superkracht mocht kiezen: Corona uitroeien.
Nutteloos talent van je: Tweetalig, namelijk Frans.