• Wat bieden wij

Wat bieden wij

Nieuwsbrief en social media

Naast dat het Eugeia Fonds het gebouw van Unitas beheert, onderhoud het EF contact met de oud-leden van Unitas. Dat doen we door de oud-leden regelmatig te informeren over ontwikkelingen op de vereniging via de nieuwsbrief die vier keer per jaar per e-mail wordt verstuurd. Wil je deze ook ontvangen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. Daarnaast is het EF ook actief op sociale media in de besloten Facebook-groep en de oud-Unitasgroep op LinkedIn.

Oud-ledenactiviteiten

Een aantal keer per jaar organiseert het EF in samenwerking met de huidige leden van Unitas activiteiten voor oud-leden of worden oud-leden uitgenodigd voor een Unitasavond. In de lustrumjaren van Unitas wordt in februari een grote oud-ledendag georganiseerd. Kijk op de Activiteitenpagina wat er in de planning staat.

Eigen Unitasreünie

Wil je met je oud-bestuursgenoten, oud-commissiegenoten, jaargenoten of andere vrienden van Unitas weer eens samen komen? Daar bieden we graag het Unitasgebouw voor aan. Neem contact op met het Unitasbestuur om hier verdere afspraken over te maken (06-20962841)