In februari 2020 bestaat Unitas vijfentachtig jaar. Vijfentachtig is deelbaar door vijf en dat betekent dat Unitas in februari haar lustrumweek viert.

We willen alle oud-leden van harte uitnodigen voor de oud-ledendag op 29 februari 2020 die we samen met Unitas organiseren. Vanaf 14.00 is iedereen welkom op Unitas. Naast gewoon bijkletsen geeft Unitas rondleidingen in haar nieuwe pand en kan muziekkennis getest worden tijdens de muziekquiz. Kinderen zijn welkom, de Acacie-A (de activiteitencommissie van Unitas) zorgt voor leuke activiteiten. Rond 18:00 gaan we samen eten. Na het eten wordt de 25e almanak gepresenteerd met als thema “Press to play” (een almanak reserveren kan via het online reserveringsformulier). ’s Avonds barst het feest los met DJs van vroeger en nu.

Aanmelden
Inschrijven voor de dag en/of avond kan via het online aanmeldformulier.
Heb je vroeger op Unitas gedraaid en zou je dat graag (samen met een draaimaatje van vroeger) weer eens doen? Stuur dan een mailtje voor naar oudledendag@jvunitas.nl

Kosten
Kosten voor de hele dag zijn €25,- voor EF donateurs en €30,- voor niet-donateurs. Als je alleen voor het feest komt (vanaf 20.00) betaal je geen entree. We willen je vragen om ook in dat geval je aan te melden via het formulier.