Villa Eugeia is verkocht! Vanaf 1 februari is Zideris de nieuw eigenaar van het pand aan de Generaal Foulkesweg. Zideris is een stichting die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Sinds afgelopen zomer huurde Zideris de oude keuken van Unitas, om daar plastic afval om te zetten in producten. Als onderdeel van deze activiteiten hebben ze de keuken erg mooi opgeknapt. Wij zijn erg blij dat Villa Eugeia in zulke goede handen terecht is gekomen!

Op 19 januari organiseren we een afscheidsborrel in Villa Eugeia voor alle (oud-)leden van Unitas. Jullie zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje en om nog een laatste keer door Villa Eugeia te lopen. Als bestuur van het Eugeia Fonds en Unitas zijn we aanwezig tussen 13.00 en 16.30 en het lijkt ons leuk jullie daar te zien en te ontmoeten! Om half vijf lopen we gezamenlijk naar het nieuwe pand van Unitas aan Herenstraat 31, om daar gezamenlijk wat te drinken.
We vinden het fijn als je via deze link aangeeft of je komt, dan weten we wat we kunnen verwachten.

Iedereen die iets bijzonders heeft meegemaakt in het pand (bijvoorbeeld een bruiloft, afscheid, of gewoon een hele goede tijd) willen we graag een stukje uit de tijd van ‘Unitas op de berg’ aanbieden ter herinnering. We denken aan een stukje van de vloer. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten via secretaris@eugeia.nl